+386 31 779 867   Atalieri Klara phone icon info@atelieriklara.si   Atalieri Klara email icon TAKO PRAVLJIČNO, TAKO UNIKATNO, SLOVENSKO - MOJE in TVOJE.
  • 0
Domov / Trgovina / Casual kapucar z belimi pikicami in rumenimi volančki -Cirkus girl

OPIS

Casual unikatni pulover s kapuco v beli ali črni barvi, po lastni izbiri. Ilustracija, ki krasi unikatni pulover, je cirkuška punčka, ki zganja vragolije zgoraj, spodaj, levo in desno. Kapucar je v rumenih volančkih in s svojo kombinacijo v belih in črnih tonih super poživi vsak outfit. Če ti ta ilustracija ne ustreza za ta model, si jo izberi po želji, preden daš unikatni pulover v košarico.

Zraven si lahko čudovito skombiniraš pajkice in superge, mogoče s kakšnim rumenim detajlom za bolj športni slog. Za zimski čas pa moderno bundo v kombinaciji z gležnjarji.

Unikatna oblačila so izdelana v Sloveniji in s tem, ko kupiš moj izdelek, podpreš malo slovensko podjetje ustvarjalke - mene. Tvoja podpora mi res ogromno pomeni. HVALA iz srca.

Izdelek je unikatno sešit po tvojih navodilih, zato žal ne more biti vrnjen ali zamenjan. Po 43. č členu Zakona o varstvu potrošnikov tovrstni izdelki zaradi svoje narave niso primerni za vračilo.

Rok dobave za ilustracije je 5 dni, tekstilne izdelke 7-14 dni ter za modne dodatke 14-28 dni.

VZDRŽEVANJE

Unikatna oblačila vzdrževanje

 

Tole so napotki za usmeritev kako in kaj, drugače pa, bolj kot boš pazila na oblačilo in s tem tudi na ilustracijo, dalj časa bo oblačilo šik in top. Ne govorim, da ilustracija ni obstojna, samo res nočem, da se zmotiš in opereš na 95 °C. Oblačilo peri obrnjeno narobe, torej kontra stran in likaj na nizki temperaturi, nikakor čez ilustracijo.

Pazi na oblačilo, saj si zelo želim, da boš dolgo lepa ;)


Unikatna oblačila kontakt

Imaš vprašanje zame?

PIŠI MI

POŠLJI