+386 31 779 867   Atalieri Klara phone icon info@atelieriklara.si   Atalieri Klara email icon TAKO PRAVLJIČNO, TAKO UNIKATNO, SLOVENSKO - MOJE in TVOJE.
  • 0
Domov / Trgovina / Obleci se / Majica s kratkimi rokavi na lunco - Kavoholičarka

OPIS

Casual unikatna majica s kratkimi rokavi v beli ali črni izvedbi po lastni izbiri. Rokavi so rahlo na lunco, krasi pa jo čudovit grafični kolaž za vse ljubiteljice kave Kavoholičarka.  Če ti ta motiv ne ustreza za ta model, si jo izberi po želji, preden daš unikatno majico v košarico.

Zraven si čudovito skombiniraš kavbojke in superge, za zimski čas pa blazer s kakšnimi odpičeni škornji ali gležnarji.

Unikatna majica je na voljo od številke XS - XL. Za vse ostale velikosti me kontaktiraj na mail, pa narediva po naročilu.

Unikatna oblačila so izdelana v Sloveniji in s tem, ko kupiš moj izdelek, podpreš malo slovensko podjetje ustvarjalke - mene. Tvoja podpora mi res ogromno pomeni. HVALA iz srca.

Izdelek je unikatno sešit po tvojih navodilih, zato žal ne more biti vrnjen ali zamenjan. Po 43. č členu Zakona o varstvu potrošnikov tovrstni izdelki zaradi svoje narave niso primerni za vračilo.
Rok dobave za ilustracije je 5 dni, tekstilne izdelke 7-14 dni ter za modne dodatke 14-28 dni.

VZDRŽEVANJE

Unikatna oblačila vzdrževanjeTole so napotki za usmeritev kako in kaj, drugače pa, bolj kot boš pazila na oblačilo in s tem tudi na ilustracijo, dalj časa bo oblačilo šik in top. Ne govorim, da ilustracija ni obstojna, samo res nočem, da se zmotiš in opereš na 95 °C. Oblačilo peri obrnjeno narobe, torej kontra stran in likaj na nizki temperaturi, nikakor čez ilustracijo.

Pazi na oblačilo, saj si zelo želim, da boš dolgo lepa ;)Unikatna oblačila kontakt

Imaš vprašanje zame?

PIŠI MI

POŠLJI