+386 31 779 867   Atalieri Klara phone icon info@atelieriklara.si   Atalieri Klara email icon TAKO PRAVLJIČNO, TAKO UNIKATNO, SLOVENSKO - MOJE in TVOJE.
  • 0
Domov / Trgovina / Obleci se / ŽENSKE / Majčke / Majčka, spodnji del na lunco - Jež

OPIS

Casual unikatna majica, kjer je spodnji del na lunco, možno v beli ali črni barvni kombinaciji. Ilustracija, ki krasi unikatno majico, je hudomušni jež z jabolki in hruškami. Tako očarljiv, da pričara nasmeh na obraz. Če ti ta ilustracija ne ustreza za ta model, si jo izberi po želji, preden daš unikatno majico v košarico.

Zraven si lahko čudovito skombiniraš kavbojke in superge za bolj športni slog. Za zimski čas pa moderen plašč v kombinaciji z gležnjarji.

Unikatna majica je na voljo tudi kot MATCHY v otroški izvedbi in če si mami, sta lahko s tvojo malo pupo res kjut. Samo izbereš si enako matchy ilustracijo.
Matchy oblačila so na voljo od številke 92 - XL. Za vse ostale velikosti me kontaktiraj na mail, pa narediva po naročilu.

Unikatna oblačila so izdelana v Sloveniji in s tem, ko kupiš moj izdelek, podpreš malo slovensko podjetje ustvarjalke - mene. Tvoja podpora mi res ogromno pomeni. HVALA iz srca.

Izdelek je unikatno sešit po tvojih navodilih, zato žal ne more biti vrnjen ali zamenjan. Po 43. č členu Zakona o varstvu potrošnikov tovrstni izdelki zaradi svoje narave niso primerni za vračilo.

Rok dobave za ilustracije je 5 dni, tekstilne izdelke 7-14 dni ter za modne dodatke 14-28 dni.

VZDRŽEVANJE

Unikatna oblačila vzdrževanje

Tole so napotki za usmeritev kako in kaj, drugače pa, bolj kot boš pazila na oblačilo in s tem tudi na ilustracijo, dalj časa bo oblačilo šik in top. Ne govorim, da ilustracija ni obstojna, samo res nočem, da se zmotiš in opereš na 95 °C. Oblačilo peri obrnjeno narobe, torej kontra stran in likaj na nizki temperaturi, nikakor čez ilustracijo.

Pazi na oblačilo, saj si zelo želim, da boš dolgo lepa ;)


Unikatna oblačila kontakt

Imaš vprašanje zame?

PIŠI MI

POŠLJI