+386 31 779 867   Atalieri Klara phone icon info@atelieriklara.si   Atalieri Klara email icon TAKO PRAVLJIČNO, TAKO UNIKATNO, SLOVENSKO - MOJE in TVOJE.
  • 0
Domov / Trgovina / Otroški nahrbtnik z vzorcem pik Žirafa Anika

Otroški nahrbtnik z vzorcem pik Žirafa Anika

Otroški nahrbtnik
Sestava:
umetno usnje
poplin

Količina:
69,90
Cena:
69,90 €
DODAJ V KOŠARICO     
BREZPLAČNA dostava za naročila nad 80€
PRILJUBLJENO

OPIS

Unikatni nahrbtniki so plod skupnega sodelovanja mene z mojimi pravljičnimi ilustracijami in čudovite Lanelu design, kjer sva skupaj ustvarili res čudovito pravljično kolekcijo modnih dodatkov za vsak okus.
Unikatni nahrbtniki so primerni za odrasle in otroke, da se malo pocrkljate, za darilo ob posebnih priložnostih in za tebi drago osebo.

Unikatni nahrbtnik z ilustracijo Žirafe Anike, v kombinaciji s sončno oranžno, vijola ter vzorca da čudovito piko na i vsakemu outfitu.

Nahrbtnik je kot nalašč za vse malčke, ki obiskujejo vrtec, primeren je za darilo, lahko pa je tudi zate, kot manjši nahrbtnik, kjer shraniš malenkosti, ki jih potrebuješ za čez dan.

Spredaj hrbtnik krasi čudovita ilustracija, ima pa dve naramnici, na katerih lahko prilagajaš dolžino.
Nahrbtnik je možno tudi personalizirati z imenom. Za custom naročilo ali daljše naramnice, če ga bo uporabljala višja oseba, mi piši na mail.

Material: umetno usnje
Podloga: poplin

Velikost:
Višina: 29cm
Širina: 25cm
Globina: 10cm


Unikatni nahrbtniki so izdelani v Sloveniji in s tem, ko kupiš moj izdelek, podpreš malo slovensko podjetje ustvarjalke - mene. Tvoja podpora mi res ogromno pomeni. HVALA iz srca.

Izdelek je unikatno sešit po tvojih navodilih, zato žal ne more biti vrnjen ali zamenjan. Po 43. č členu Zakona o varstvu potrošnikov tovrstni izdelki zaradi svoje narave niso primerni za vračilo.
Rok dobave za ilustracije je 5 dni, tekstilne izdelke 7-14 dni ter za modne dodatke 14-28 dni.
Unikatna oblačila kontakt

Imaš vprašanje zame?

PIŠI MI

POŠLJI