+386 31 779 867   Atalieri Klara phone icon info@atelieriklara.si   Atalieri Klara email icon TAKO PRAVLJIČNO, TAKO UNIKATNO, SLOVENSKO - MOJE in TVOJE.
  • 0
Domov / Trgovina / Tunika kapucar na V ob strani preklan s pisanimi pikicami - Sovica Frida

Tunika kapucar na V ob strani preklan s pisanimi pikicami - Sovica Frida

Tunika kapucar
Sestava:
92% bombaž
8% elastan

Tabela velikosti >>

Tvoja velikost:

XS
S
M
L
XL

Izberi si barvo:

SESTAVA:
  • % Tvoja velikost
  • % Izberi si barvo

GRAMATURA:
  • 0 g/m2
Količina:
68,90
Cena:
72,90 €
68,90 €
DODAJ V KOŠARICO     
BREZPLAČNA dostava za naročila nad 80€
PRILJUBLJENO
Si želiš enak MATCHY otroški model kot je ta za tvojega mini me?Pojdi na izdelek

OPIS

Unikatna tunika kapucar v beli barvi ali črni barvi s pisanimi pikicami na beli podlagi, ob strani je preklan in rahlo v obliki črke V. Ilustracija, ki jo krasi je prečudovita čarobna Sovica Frida v vseh svojih magičnih barvah. Če ti ta ilustracija ne ustreza za ta model, si jo izberi po želji, preden daš unikatno tuniko v košarico.

Zraven si lahko čudovito skombiniraš pajkice in superge za bolj športni slog. Za zimski čas pa moderno bundo v kombinaciji z gležnjarji.

Unikatna oblačila so izdelana v Sloveniji in s tem, ko kupiš moj izdelek, podpreš malo slovensko podjetje ustvarjalke - mene. Tvoja podpora mi res ogromno pomeni. HVALA iz srca.

Izdelek je unikatno sešit po tvojih navodilih, zato žal ne more biti vrnjen ali zamenjan. Po 43. č členu Zakona o varstvu potrošnikov tovrstni izdelki zaradi svoje narave niso primerni za vračilo.

Rok dobave za ilustracije je 5 dni, tekstilne izdelke 7-14 dni ter za modne dodatke 14-28 dni.

VZDRŽEVANJE

Unikatna oblačila vzdrževanje

 
Tole so napotki za usmeritev kako in kaj, drugače pa, bolj kot boš pazila na oblačilo in s tem tudi na ilustracijo, dalj časa bo oblačilo šik in top. Ne govorim, da ilustracija ni obstojna, samo res nočem, da se zmotiš in opereš na 95 °C. Oblačilo peri obrnjeno narobe, torej kontra stran in likaj na nizki temperaturi, nikakor čez ilustracijo.

Pazi na oblačilo, saj si zelo želim, da boš dolgo lepa ;)

Unikatna oblačila kontakt

Imaš vprašanje zame?

PIŠI MI

POŠLJI