+386 31 779 867   Atalieri Klara phone icon info@atelieriklara.si   Atalieri Klara email icon TAKO PRAVLJIČNO, TAKO UNIKATNO, SLOVENSKO - MOJE in TVOJE.
  • 0
Domov / Trgovina / Tunika s kapuco z zelenim vzorcem in rumeno

Tunika s kapuco z zelenim vzorcem in rumeno

Tunika na elipso
Sestava:
92% bombaž
8% elastan

Tabela velikosti >>

Tvoja velikost:

XS
S
M
L
XL
SESTAVA:
  • % Tvoja velikost

GRAMATURA:
  • 0 g/m2
Količina:
65,90
Cena:
65,90 €
DODAJ V KOŠARICO     
BREZPLAČNA dostava za naročila nad 80€
PRILJUBLJENO

OPIS

Unikatna tunika kapucar v kombinaciji s prečudovitim watercolor zelenim vzorcem in čudovito sončno rumeno barvo. Model tunike je na elipso, zadaj je daljša. Rokavi so 3 / 4, kot nalašč za nosit zapestnico ali uro.  Tunika paše na prav vsako postavo. 
Dolžina tunike spredaj je okoli 82 cm (+,- kakšen cm ), zadaj je podaljšana na elipso za približno 10 cm. Sama sem visoka 165cm, za lažjo predstavo dolžine tunike. Če želiš prilagoditi dolžino zase, mi piši na mail.

Zraven si lahko čudovito skombiniraš pajkice in superge za bolj športni slog. Za zimski čas pa moderno bundo v kombinaciji z gležnjarji.

Unikatna oblačila so izdelana v Sloveniji in s tem, ko kupiš moj izdelek, podpreš malo slovensko podjetje ustvarjalke - mene. Tvoja podpora mi res ogromno pomeni. HVALA iz srca.

Izdelek je unikatno sešit po tvojih navodilih, zato žal ne more biti vrnjen ali zamenjan. Po 43. č členu Zakona o varstvu potrošnikov tovrstni izdelki zaradi svoje narave niso primerni za vračilo.

Rok dobave za ilustracije je 5 dni, tekstilne izdelke 7-14 dni ter za modne dodatke 14-28 dni.

VZDRŽEVANJE

Unikatna oblačila vzdrževanje

Tole so napotki za usmeritev kako in kaj, drugače pa, bolj kot boš pazila na oblačilo dalj časa bo oblačilo šik in top. Ne govorim, da material ni ok,  samo res nočem, da se zmotiš in opereš na 95 °C. Oblačilo peri obrnjeno narobe, torej kontra stran in likaj na nizki temperaturi.

Pazi na oblačilo, saj si zelo želim, da boš dolgo lepa ;)


Unikatna oblačila kontakt

Imaš vprašanje zame?

PIŠI MI

POŠLJI