+386 31 779 867   Atalieri Klara phone icon info@atelieriklara.si   Atalieri Klara email icon TAKO PRAVLJIČNO, TAKO UNIKATNO, SLOVENSKO - MOJE in TVOJE.
  • 0
Domov / Trgovina / Obleci se / Tunika kapucar s komolčniki na elipso z belimi pikicami - Bodi unikat

Tunika kapucar s komolčniki na elipso z belimi pikicami - Bodi unikat

Tunika kapucar
Sestava:
92% bombaž
8% elastan

Tabela velikosti >>

Tvoja velikost:

XS
S
M
L
XL

Izberi si barvo:

SESTAVA:
  • % Tvoja velikost
  • % Izberi si barvo

GRAMATURA:
  • 0 g/m2
Količina:
68,90
Cena:
71,90 €
68,90 €
DODAJ V KOŠARICO     
BREZPLAČNA dostava za naročila nad 80€
PRILJUBLJENO
Si želiš enak MATCHY otroški model kot je ta za tvojega mini me?Pojdi na izdelek

OPIS

Unikatna tunika kapucar s komolčniki v beli ali črni barvi, po lastni izbiri z belimi pikicami. Ilustracija, ki krasi tuniko, je prečudovita deklica, ki pošilja sporočilo, da bodi to kar si, ne glede na to, kaj si lahko mislijo drugi. Bodi zvesta sama sebi, ter imej se rada. Če ti ta ilustracija ne ustreza za ta model, si jo izberi po želji, preden daš unikatno tuniko v košarico.

Zraven si lahko čudovito skombiniraš pajkice in superge za bolj športni slog. Za zimski čas pa moderno bundo v kombinaciji z gležnjarji.

Unikatna tunika je na voljo tudi kot MATCHY v otroški izvedbi in če si mami, sta lahko s tvojo malo pupo res kjut. Samo izbereš si enako matchy ilustracijo. Matchy oblačila so na voljo od številke 92 - XL. Za vse ostale velikosti me kontaktiraj na mail, pa narediva po naročilu.

Unikatna oblačila so izdelana v Sloveniji in s tem, ko kupiš moj izdelek, podpreš malo slovensko podjetje ustvarjalke - mene. Tvoja podpora mi res ogromno pomeni. HVALA iz srca.

Izdelek je unikatno sešit po tvojih navodilih, zato žal ne more biti vrnjen ali zamenjan. Po 43. č členu Zakona o varstvu potrošnikov tovrstni izdelki zaradi svoje narave niso primerni za vračilo.
Rok dobave za ilustracije je 5 dni, tekstilne izdelke 7-14 dni ter za modne dodatke 14-28 dni.

VZDRŽEVANJE

Unikatna oblačila vzdrževanje

Tole so napotki za usmeritev kako in kaj, drugače pa, bolj kot boš pazila na oblačilo in s tem tudi na ilustracijo, dalj časa bo oblačilo šik in top. Ne govorim, da ilustracija ni obstojna, samo res nočem, da se zmotiš in opereš na 95 °C. Oblačilo peri obrnjeno narobe, torej kontra stran in likaj na nizki temperaturi, nikakor čez ilustracijo.

Pazi na oblačilo, saj si zelo želim, da boš dolgo lepa ;)
Unikatna oblačila kontakt

Imaš vprašanje zame?

PIŠI MI

POŠLJI