+386 31 779 867   Atalieri Klara phone icon info@atelieriklara.si   Atalieri Klara email icon TAKO PRAVLJIČNO, TAKO UNIKATNO, SLOVENSKO - MOJE in TVOJE.
  • 0
Domov / Trgovina / Toaletna torbica Žirafa Anika

Toaletna torbica Žirafa Anika

toaletka za vsak dan
Sestava:
umetno usnje

Količina:
44,90
Cena:
44,90 €
DODAJ V KOŠARICO     
BREZPLAČNA dostava za naročila nad 80€
PRILJUBLJENO

OPIS

Toaletka je plod skupnega sodelovanja mene z mojimi pravljičnimi ilustracijami in čudovite Lanelu design, kjer sva skupaj ustvarili res čudovito pravljično kolekcijo modnih dodatkov za vsak okus.
Toaletka je primerna za vse, da se malo pocrkljate, za darilo ob posebnih priložnostih in za tebi drago osebo.

Čudovita unikatna toaletna torbica / toaletka z ilustracijo Žirafe Anike v kombinaciji s črno in vzorcem črt, je čudovit modni dodatek, kjer imaš pravljično shranjene malenkosti, ki jih potrebuješ za čez dan.

Unikatna toaletna torbica / toaletka je na zadrgo, v notranjosti je podložena s poplinom. Poleg ima čudovit pašček, da si jo lahko nadeneš okoli zapestja. Za custom naročilo z več predalčki mi piši na mail.

Material: umetno usnje
Podloga: poplin

Velikost:
Višina: 18 cm
Širina: 23 cm


Unikatne toaletne torbice so izdelane v Sloveniji in s tem, ko kupiš moj izdelek, podpreš malo slovensko podjetje ustvarjalke - mene. Tvoja podpora mi res ogromno pomeni. HVALA iz srca.

Izdelek je unikatno sešit po tvojih navodilih, zato žal ne more biti vrnjen ali zamenjan. Po 43. č členu Zakona o varstvu potrošnikov tovrstni izdelki zaradi svoje narave niso primerni za vračilo.
Rok dobave za ilustracije je 5 dni, tekstilne izdelke 7-14 dni ter za modne dodatke 14-28 dni.
Unikatna oblačila kontakt

Imaš vprašanje zame?

PIŠI MI

POŠLJI