+386 31 779 867   Atalieri Klara phone icon info@atelieriklara.si   Atalieri Klara email icon TAKO PRAVLJIČNO, TAKO UNIKATNO, SLOVENSKO - MOJE in TVOJE.
  • 0
Domov / Trgovina / Odrasli nahrbtnik - torba Žirafa Anika

Odrasli nahrbtnik torba Žirafa Anika

Nahrbtnik - torba 2 v 1
Sestava:
umetno usnje
poplin

Količina:
79,90
Cena:
79,90 €
DODAJ V KOŠARICO     
BREZPLAČNA dostava za naročila nad 80€
PRILJUBLJENO

OPIS

Unikatne torbe so plod skupnega sodelovanja mene z mojimi pravljičnimi ilustracijami in čudovite Lanelu design, kjer sva skupaj ustvarili res čudovito pravljično kolekcijo modnih dodatkov za vsak okus.
Unikatne torbe so primerne za vse, da se malo pocrkljate, za darilo ob posebnih priložnostih in za tebi drago osebo.

Čudovita unikatna torba z ilustracijo Žirafe Anike, v kombinaciji rumene, vijola in pik da čudovito piko na i vsakemu outfitu.

Nahrbtnik/torba je izdelek 2/1. Lahko se nosi kot nahrbtnik, ki je zelo prostoren in udoben.
Naramnice so fiksno prišite, dodani sta dve ročki, ki se lahko primeta v roko ali data na rame in nahrbtnik se nosi kot torbico.

Unikatna torba ima spredaj velik žep čez celotno širino, prav tako pa je žep znotraj nahrbtnika in se zapira na zadrgo. Zgoraj je dodan tudi ročaj za lažji hitri prijem nahrbtnika.

Material: umetno usnje
Podloga: poplin

Velikost:
Višina: 45cm
Širina: 35cm zgoraj, spodaj manj
Globina: 10cm


Unikatne torbe so izdelane v Sloveniji in s tem, ko kupiš moj izdelek, podpreš malo slovensko podjetje ustvarjalke - mene. Tvoja podpora mi res ogromno pomeni. HVALA iz srca.

Izdelek je unikatno sešit po tvojih navodilih, zato žal ne more biti vrnjen ali zamenjan. Po 43. č členu Zakona o varstvu potrošnikov tovrstni izdelki zaradi svoje narave niso primerni za vračilo.
Rok dobave za ilustracije je 5 dni, tekstilne izdelke 7-14 dni ter za modne dodatke 14-28 dni.
Unikatna oblačila kontakt

Imaš vprašanje zame?

PIŠI MI

POŠLJI