+386 31 779 867   Atalieri Klara phone icon info@atelieriklara.si   Atalieri Klara email icon TAKO PRAVLJIČNO, TAKO UNIKATNO, SLOVENSKO - MOJE in TVOJE.
  • 0
Domov / Trgovina / Velika denarnica Sovica Frida

Velika denarnica Sovica Frida

denarnica iz umetnega usnja
Sestava:
umetno usnje

Količina:
79,90
Cena:
79,90 €
DODAJ V KOŠARICO     
BREZPLAČNA dostava za naročila nad 80€
PRILJUBLJENO

OPIS

Unikatne denarnice so plod skupnega sodelovanja mene z mojimi pravljičnimi ilustracijami in čudovite Lanelu design, kjer sva skupaj ustvarili res čudovito pravljično kolekcijo modnih dodatkov za vsak okus.
Unikatna denarnica je primerna za vse, da se malo pocrkljate, za darilo ob posebnih priložnostih in za tebi drago osebo.

Čudovita unikatna denarnica z ilustracijo Sovice Fride v kombinaciji pink in barvnih pik je čudovit modni dodatek, kjer je tvoj denar pravljično shranjen v čudovite barvne kombinacije.

Unikatna denarnica na zadrgo je zelo prostorna. Ima 12 predalčkov za kartice, dva večja predala za ostale dokumente, 2 predala za gotovino in en predal na zadrgo za kovance. Možno je dodati še več predalčkov za kartice ali telefon. Za custom naročilo z več predalčki mi piši na mail.

Material: umetno usnje
Podloga: poplin

Velikost:
Višina: 22 cm
Širina: 12 cm


Unikatne denarnice so izdelane v Sloveniji in s tem, ko kupiš moj izdelek, podpreš malo slovensko podjetje ustvarjalke - mene. Tvoja podpora mi res ogromno pomeni. HVALA iz srca.

Izdelek je unikatno sešit po tvojih navodilih, zato žal ne more biti vrnjen ali zamenjan. Po 43. č členu Zakona o varstvu potrošnikov tovrstni izdelki zaradi svoje narave niso primerni za vračilo.

Rok dobave za ilustracije je 5 dni, tekstilne izdelke 7-14 dni ter za modne dodatke 14-28 dni.
Unikatna oblačila kontakt

Imaš vprašanje zame?

PIŠI MI

POŠLJI