+386 31 779 867   Atalieri Klara phone icon info@atelieriklara.si   Atalieri Klara email icon TAKO PRAVLJIČNO, TAKO UNIKATNO, SLOVENSKO - MOJE in TVOJE.
  • 0
Domov / Trgovina / Obleci se / Otroška majica z daljšimi kratkimi rokavi na lunco - Rak

OPIS

Casual unikatna majica s kratkimi rokavi v beli ali črni izvedbi po lastni izbiri. Rokavi so rahlo na lunco, krasi pa jo čudovita ilustracija nagajivega rakca. Če ti ta ilustracija ne ustreza za ta model, si jo izberi po želji, preden daš unikatno majico v košarico.

Zraven si mala pupa lahko čudovito skombinira kavbojke in superge za zimski čas pa kakšen lep bolero, da ne bo zeblo in čudovite gležnjarje z bleščicami.

Unikatna majica je na voljo tudi kot MATCHY v odrasli izvedbi in če si mami, sta lahko s tvojo malo pupo res kjut. Samo izbereš si enako matchy ilustracijo. Matchy oblačila so na voljo od številke 92 - XL. Za vse ostale velikosti me kontaktiraj na mail, pa narediva po naročilu.

Unikatna otroška oblačila so izdelana v Sloveniji in s tem, ko kupiš moj izdelek, podpreš malo slovensko podjetje ustvarjalke - mene. Tvoja podpora mi res ogromno pomeni. HVALA iz srca.

Izdelek je unikatno sešit po tvojih navodilih, zato žal ne more biti vrnjen ali zamenjan. Po 43. č členu Zakona o varstvu potrošnikov tovrstni izdelki zaradi svoje narave niso primerni za vračilo.

Rok dobave za ilustracije je 5 dni, tekstilne izdelke 7-14 dni ter za modne dodatke 14-28 dni.

VZDRŽEVANJE

Unikatna oblačila vzdrževanje

Tole so napotki za usmeritev kako in kaj, drugače pa, bolj kot boš pazila na majčko in s tem tudi na ilustracijo, dalj časa bo majčka šik in top. Ne govorim, da ilustracija ni obstojna, samo res nočem, da se zmotiš in jo opereš na 95 °C. Peri jo obrnjeno narobe in likaj na nizki temperaturi, nikakor čez ilustracijo.
Pazi na majčko, saj si zelo želim, da jo z veseljem nosiš.Unikatna oblačila kontakt

Imaš vprašanje zame?

PIŠI MI

POŠLJI